Прес

центар

Posted inПрес

Повеќе од 24 милиони за 10 дена, легнаа на сметките на среќните добитници на Видеолотарија со Супер милионер, Милионер и Мини џекпот добивките

22 добивки СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија за една година донесоа  повеќе од 226 милиони денари кај среќните добитници. Под слоганот „Играј за

иГРИТЕ НА СРЕЌА СЕ ЗАБРАНЕТИ
ЗА ЛИЦА ПОМЛАДИ ОД 18 ГОДИНИ

Друштво за приредување на игри на среќа Државна видеолотарија на Република Македонија – КАСИНОС АУСТРИА ДОО Скопје.

Локација и работно време

Премиум бизнис центар, бул. Киро Глигоров бр. 2 кат 2, Скопје, Република Северна Македонија