ДВЛМ со донација од 1.230.000 денари на Универзитетската Клиника за Детска Хирургија

Во текот на изминативе 10 дена, Видеолотарија Касинос Австрија израдува многу среќни играчи на видеолотарските терминали. 24.101.156,00 денари легнаа на сметките на  среќните играчи, благодарение на СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР  И МИНИ ЏЕКПОТ добивките.

За 10 дена во месец август, Македонија доби многу нови милионери благодарение на Видеолотарија Касинос Австрија. Среќните играчи кои  се забавуваа на видеолотариските терминали ширум Македонија, заедно поделија 24.101.156,00 денари.

8 август празнично беше одбележан со две добивки, најпосакуваната СУПЕР МИЛИОНЕР и МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ. Празничниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ донесе фантастични  10.856.426,00 денари кај среќниот играч во Гостивар. Добивката беше освоена во СЛ Клуб  во Гостивар. 

Забавата со видеолотариските игри на среќа на Видеолотарија Касинос Австрија ја почувствуваа и други играчи кои  благодарение на МИНИ ЏЕКПОТ добивките поделија вкупно 4.637.306,00 денари. Видеолотарија ќе продолжи и во иднина да ги радува и  раскажува среќните приказни на нашите добитници. Следете ја светлечката реклама на VLT и играјте одговорно со најдобрите!

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

За млади на возраст под 18 години
забрането е учество во игри на среќа!

Друштво за приредување на игри на среќа Државна видеолотарија на Република Македонија – КАСИНОС АУСТРИА ДОО Скопје.

Локација и работно време

Премиум бизнис центар, бул. Киро Глигоров бр. 2 кат 2, Скопје, Република Северна Македонија