Контакт

КОНТАКТ ФОРМА

испратете ни порака

вашата порака

Контакт

Електронска Пошта

contact@videolottery.mk

Телефон

(02) 55 11 690

Работно Време

Пон - Петок: 08:00 до 16:00 ч.

социјални медиуми

Одговорно лице за односи со јавност:
Вики Чадиковска

Слободен пристап до информации од јавен каракер (годишен извештај)

Локација

иГРИТЕ НА СРЕЌА СЕ ЗАБРАНЕТИ
ЗА ЛИЦА ПОМЛАДИ ОД 18 ГОДИНИ

Друштво за приредување на игри на среќа Државна видеолотарија на Република Македонија – КАСИНОС АУСТРИА ДОО Скопје.

Локација и работно време

Премиум бизнис центар, бул. Киро Глигоров бр. 2 кат 2, Скопје, Република Северна Македонија