Повеќе од 24 милиони за 10 дена, легнаа на сметките на среќните добитници на Видеолотарија со Супер милионер, Милионер и Мини џекпот добивките

22 добивки СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ на Видеолотарија Касинос Австрија за една година донесоа  повеќе од 226 милиони денари кај среќните добитници.

Под слоганот „Играј за забава, играј одговорно“, пред една година,  Видеолотарија го збогати своето портфолио со џекпот добивки на видеолотариските терминали, воведувајќи ја најголема добивка досега на овие простори, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во фантастична вредност од 8 до 12 милиони денари.

На 15 март 2021 го имавме првиот среќен добитник на сензационалната добивка, СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вредна 10.922.768,00 денари. Добивката беше освоена во Бет ту мар во скопско Трубарево.

Една година по овој датум, на 15.03.2022 веќе имаме 22 супер милионери, кои заедно освоија фантастични 226,472,471.00 денари.

Рекордниот износ на добивката СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ  во текот на оваа прва година изнесува 11.708.346,00 денари, а беше постигнат на видеолотариските терминали во Моцарт во скопско Козле, на 18.06.2021.

Најновиот сопственик на СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ освои 8.991.478,00 на 12.03.2022 во Евротип во с. Мислешево. 

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно

За млади на возраст под 18 години
забрането е учество во игри на среќа!

Друштво за приредување на игри на среќа Државна видеолотарија на Република Македонија – КАСИНОС АУСТРИА ДОО Скопје.

Локација и работно време

Премиум бизнис центар, бул. Киро Глигоров бр. 2 кат 2, Скопје, Република Северна Македонија