Прес

Повеќе од 24 милиони за 10 дена, легнаа на сметките на среќните добитници на Видеолотарија со Супер милионер, Милионер и Мини џекпот добивките

За 10 дена во месец август, Македонија доби многу нови милионери благодарение на Видеолотарија Касинос Австрија. Среќните играчи кои се забавуваа на видеолотариските терминали ширум Македонија, заедно поделија 24.101.156,00 денари.

Видеолотарија донира 10 илјади евра за набавка на смарт табли во основно училиште

Со донација од десет илјади евра, Видеолотарија Касинос Австрија овозможува набавка на Смарт табли во основното училиште Лириа Чаир, за реализација на наставниот процес, согласно новата образовна програма.